Na ovoj stranici izdvojena su pitanja vijećnika sa pisanim odgovorima. Pitanja na koja je usmeno odgovoreno na samoj sjednici Vijeća nalaze se zajedno s odgovorima u Zapisniku s te sjednice.

Na 20. sjednici Gradskog vijeća Grada Križevaca, održanoj 16. ožujka 2016. godine postavljena su sljedeća pitanja i dani su odgovori.

NADA ŠEGRT postavila je pitanje kad će biti vraćen na posao dr. Boris Bolt koji je, navodno suspendiran, odnosno postoji li zakonska mogućnost za povratak u službu. Vijećnica je napomenula da joj sugrađani kažu da je imenovani imao dobar odnos s pacijentima i traže da se vrati u službu. Zatim je navela osobni slučaj i izrazila nezadovoljstvo s postupkom medicinske sestre u svezi intervencije Hitne službe 20. veljače ove godine pa je predložila da se ispitaju postupci i odnos prema pacijentima te medicinske sestre. Zatim je postavila pitanje zašto voditelj Ispostave Doma zdravlja u Križevcima nije liječnik nego viša medicinska sestra i do kada će tako biti.

SLAVA KLASIĆ postavila je pitanje zašto poštanske pošiljke dolaze u pojedine gradske ulice svaki drugi dan i može li se taj raspored promijeniti tako da se pošiljke dostavljaju svaki dan.

ROKO BAŠIĆ postavio je pitanje vezano uz deratizaciju. "Mislim da po zakonu deratizacija se treba vršit dva puta godišnje. Radi lošeg Proračuna kod nas vrši se samo jedanput godišnje i posljedica toga nekvalitetno obavljen posao. Pogledajte samo u parkovima svježe aktivne rupe od štakora pa ćete vidjeti da imam pravo. Naime, zakonski je sve to regulirano. Ja znam, to mi je struka, ne tražim tumačenje, znam i da potvrdu o tome poslu da je obavljen kvalitetno daje Zavod za javno zdravstvo. Ne ulazim u to da li netko od te gospode uopće pogleda te rupe i vidi da li je to obavljeno, ali smatram da je to nekvalitetno obavljen posao i da zapravo je prava šteta što od tih glodavaca nemamo većih zdravstvenih i ekonomskih problema.

ODGOVOR

GRB

GRAD KRIŽEVCI

Ulica Ivana Zakmardija
Dijankovečkog 12
48260 Križevci
 RADNO VRIJEME GRADSKE UPRAVE
 ponedjeljak - petak
08:00 - 16:00 h
RADNO VRIJEME INFO UREDA
ponedjeljak - petak
08:00 - 16:00 h
INFO TELEFON
048 681 411

Strategija razvoja grada Križevaca 2013.-2018.

srgStrategija razvoja Grada Križevaca za razdoblje 2013.-2018. je izrađena u okviru projekta DESONE, sufinanciranog od strane Europske unije kroz program IPA Mađarska-Hrvatska. Pročitaj više...

 

 

Antikorupcijski program i strategija

WBLogofpdlU suradnji sa Institutom Svjetske banke i partnerima, u Gradskoj upravi Križevci proveden je antikorupcijski program. Pročitaj više...

Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 i 27001

9001 27001 Gradska uprava Križevci reorganizirana je i usklađena sa zahtjevima ISO norme 9001 i ISO norme 27001. Pročitaj više...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com