Na ovoj stranici izdvojena su pitanja vijećnika sa pisanim odgovorima. Pitanja na koja je usmeno odgovoreno na samoj sjednici Vijeća nalaze se zajedno s odgovorima u Zapisniku sa te sjednice.

 

Na 16. sjednici Gradskog vijeća Grada Križevaca, održanoj 6. svibnja 2015. godine postavljena su sljedeća pitanja i dani su priloženi odgovori.

 

Prijepis tonske snimke:
Pitanja iz domene Upravnog odjela za stambeno-komunalne djelatnosti
Roko Bašić : "još ste mi dužni odgovore, a to je mišljenje Povjerenstva za sigurnost prometa, po meni kao laiku nije u redu napravljen onaj ugao preko puta Erste banke, bez obzira iz koje strane se ide, znači to sam pitao jedanput, drugo po meni nije u redu napravljeno raskršće kod groblja, pa zato molim pisani odgovor, i nisam dobio odgovor vezan uz zabranu prometa na Nemčićevem trgu, Strossmayerovom trgu bez obzira da li to ovo vijeće prihvati ili ne, a ja bi molio to povjerenstvo, da dobijem pisani odgovor.
Renata Husinec: ja mislim da nije dobro riješeno raskršće prema osnovnoj školi donjoj, jer je rundela koja je ostavljena za zelenu liniju već sad s automobilima pregažena totalno i dogodit će se sigurno da će neko dijete tamo stradati ili to pretvorite u stazu za hodanje ali definitivno onaj zemljani dio neka nestane ili neka se popravi."

ODGOVOR

Pitanja postavljena Komunalnom poduzeću d.o.o. Križevci
Željko Picig postavio je pitanja u vezi teniskih terena:
"Na koga glasi građevinska dozvola?
Je li plaćena komunalna naknada? Ako je, molio bih dokaz da je plaćena.
Je li županija pomogla izgradnju teniskih terena? Ako je, iz kojih sredstava?
Postoji li kakav ugovor između Komunalnog poduzeća i Teniskog kluba, ako ima, tko ga je potpisao?
Tko su osnivači Teniskog kluba? Kolika je članarina? Koliko se naplaćuje korištenje terena?
Imaju li radnici Komunalnog poduzeća kakve popuste za korištenje terena? Koliko je radnika Komunalnog poduzeća dosada koristilo teniske terene za rekreaciju?
Jesu li općine kao suvlasnici Komunalnog poduzeća obaviješteni o svojim vlasničkim udjelima u teniskim terenima? Ako da, kada? Ako ne, zašto?
Zatražena je specifikacija troškova reprezentacije Komunalnog poduzeća za 2013. i 2014. g.
Marijan Vuković: Kako se naplaćuje i evidentira utrošak vode kada se voda toči na hidrantima po mjesnim odborima?
Koliko je vode u zadnje dvije godine potrošeno u mjesnim odborima iz hidranata?
Koliko je te vode naplaćeno?
Koji su mjesni odbori dobili opremu za točenje vode i po kojim kriterijima?
Damir Špoljar: Koliko je bušenja za potrebe priključaka prošle i pretprošle godine izvršilo Komunalno poduzeće?
Roko Bašić: Evo tu je večeras rečeno da Komunalno poduzeće ima 46% gubitka vode. Ja bih molio najprije da li je taj podatak točan? I drugo toliki gubitak s obzirom, koliko znam, da su cijevi od Vratna do grada nove? "

ODGOVORI

DODATAK ODGOVORU

Pitanje postavljeno gradonačelniku, saborskom zastupniku Branku Hrgu:
DENIS MAKSIĆ: "moje pitanje se odnosi na Hrvatsku poljoprivrednu agenciju, ustvari na zgrade koje zjape dolje poluprazne, pošto znamo da je prije nekoliko godina uređena zgrada za preseljenje agencije iz Zagreba,znači iz Ilice, iz centra Zagreba na područje Križevačke poljane, pa evo možda moje pitanje upućeno prema gradonačelniku, saborskom zastupniku da putem svojeg povjerenstva za poljoprivredu, uputi to pitanje prema Hrvatskoj poljoprivrednoj agenciji kada se planira znači preseljenje Hrvatske poljoprivredne agencije iz Zagreba u Križevačku Poljanu, da njezin kapacitet iskoristimo maksimalno pogotovo što je naše područje, naše županije, i Bjelovarsko-bilogorska županija, 2 županije sa najvećom proizvodnjom mlijeka u Hrvatskoj."

ODGOVOR

GRB

GRAD KRIŽEVCI

Ulica Ivana Zakmardija
Dijankovečkog 12
48260 Križevci
 RADNO VRIJEME GRADSKE UPRAVE
 ponedjeljak - petak
08:00 - 16:00 h
RADNO VRIJEME INFO UREDA
ponedjeljak - petak
08:00 - 16:00 h
INFO TELEFON
048 681 411

Strategija razvoja grada Križevaca 2013.-2018.

srgStrategija razvoja Grada Križevaca za razdoblje 2013.-2018. je izrađena u okviru projekta DESONE, sufinanciranog od strane Europske unije kroz program IPA Mađarska-Hrvatska. Pročitaj više...

 

 

Antikorupcijski program i strategija

WBLogofpdlU suradnji sa Institutom Svjetske banke i partnerima, u Gradskoj upravi Križevci proveden je antikorupcijski program. Pročitaj više...

Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 i 27001

9001 27001 Gradska uprava Križevci reorganizirana je i usklađena sa zahtjevima ISO norme 9001 i ISO norme 27001. Pročitaj više...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com