BRANKO HRG

Dobrodošli u Križevce, stari kraljevski, hrvatski grad, slavne prošlosti koji uvijek svojim žiteljima, onim stalnim ili onima koji u njega dolaze i prolaze, otvara svoja vrata, ali otvara i srce.  Na prvi pogled samozatajni kraj u kojem ćete zasigurno pronaći nešto čime će Vas privući i očarati, te zbog čega ćete ga se rado sjećati i iznova mu se vraćati.
U Križevcima se može uživati u duhu minulih vremena kojima odišu naši kulturni spomenici, crkve i kapele, ali njegov pravi duh daju mu, naravno, ljudi: sportaši, glazbenici, umirovljenici, djeca, svi su oni dio su imidža ovoga grada u kojem se i danas pronađe trenutak za druženje i uživanje po starim regulama Križevačkih štatuta.


Ponosan sam što sam gradonačelnik grada u Grada stvaramo nove vrijednosti za buduće, nove generacije kako bismo osim ljubavi prema rodnom kraju, mladima stvorili i neke realne preduvjete za dobar život u njihovim Križevcima.
Više nego ikada okrenuti smo budućnosti te se već uvelike u Gradu koristimo mogućnostima koje nam daje Europska unija sa svojim predpristupnim fondovima, te na taj način rješavamo dio važnih potreba u društvenim ili infrastrukturnim projektima.

Gospodarstvo grada temelji se uglavnom na malom i srednjem obrtništvu i poduzetništvu te je to smjer kojim ćemo ići i u budućnosti, potičući razvoj preko poduzetničkih zona, subvencija kredita, podršku kod nabave strojeva i opreme.


Križevci će se kao i do sada razvijati kao grad moderno uređenog urbanog središta, ne zaboravljajući pri tome ni svoja naselja te ruralno područje, pri tom težeći uravnoteženom razvoju i stvaranjem preduvjeta za dobar život svih njegovih stanovnika. Ravnomjerni razvoj u skladu s interesima građana te osiguravanje uvjeta za gospodarski i društveni razvitak, kroz sport, kulturu, obrazovanje, turizam, ali i njegovanje tradicije i povijesti, bit će smjer kojim će ovaj grad čvrsto kročiti u budućnosti.

Vizija je to koju ostvarujemo zajedno uz podršku građana i stanovnika ovog grada te kroz učinkovitu i transparentnu gradsku upravu koja će pružanjem kvalitetnih i svima dostupnih javnih usluga, biti servis i sredstvo za ostvarivanje ovih zajedničkih ciljeva. Jer grad nisu ulice, ceste, kuće...grad su njegovi stanovnici i koliko će oni biti zadovoljni okruženjem u kojem žive toliko ćemo biti zaista uspješni.

Gradonačelnik

Branko Hrg

e - USLUGE

Provjerite status predmeta

Prijavite komunalni problem

Geoportal

Proračun Grada

izbori 2017

GRB

GRAD KRIŽEVCI

Ulica Ivana Zakmardija
Dijankovečkog 12
48260 Križevci
 RADNO VRIJEME GRADSKE UPRAVE
 ponedjeljak - petak
07:00 - 15:00 h
RADNO VRIJEME INFO UREDA
ponedjeljak - petak
07:00 - 15:00 h
INFO TELEFON
048 681 411

Strategija razvoja grada Križevaca 2013.-2018.

srgStrategija razvoja Grada Križevaca za razdoblje 2013.-2018. je izrađena u okviru projekta DESONE, sufinanciranog od strane Europske unije kroz program IPA Mađarska-Hrvatska. Pročitaj više...

 

 

Antikorupcijski program i strategija

WBLogofpdlU suradnji sa Institutom Svjetske banke i partnerima, u Gradskoj upravi Križevci proveden je antikorupcijski program. Pročitaj više...

Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 i 27001

9001 27001 Gradska uprava Križevci reorganizirana je i usklađena sa zahtjevima ISO norme 9001 i ISO norme 27001. Pročitaj više...

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com