Na ovoj stranici izdvojena su pitanja vijećnika sa pisanim odgovorima. Pitanja na koja je usmeno odgovoreno na samoj sjednici Vijeća nalaze se zajedno s odgovorima u Zapisniku s te sjednice.

Na 21. sjednici Gradskog vijeća Grada Križevaca, održanoj 12. svibnja2016. godine postavljena su sljedeća pitanja i dani su odgovori.

 

DEJAN PERNJAK pita zašto svjetleći panoi na ulazu u grad ne svijetle. Predlaže da se uredi rasvjeta u Ul. J. Buturca na dijelu od Ul. branitelja Hrvatske.

ROKO BAŠIĆ traži uvid u projekt rješenja izlaska s brze ceste u Bjelovarskoj ulici. Predlaže da se uredi kanal uz cestu između Gimnazije i Gospodarske škole.

ŽELJKO BEREND traži pisani odgovor što je poduzeto po pitanju vožnje biciklista po pločniku i Strossmayerovom trgu koji tako ugrožavaju sigurnost pješaka.

ŽELJKO PICIG predlaže postavljanje prometnih ogledala na izlazu iz Grdenićeve u Smičiklasovu ulicu te iz makadamske ceste u Tomislavovu ulicu.

SLAVA KLASIĆ predlaže poduzimanje mjera protiv nesavjesnih vozača koji u večernjim satima voze "ulične trke" u središtu grada.

IVAN LEDINSKI predlaže da se organizira ili naredi čišćenje prostora oko bivše Mesne industrije gdje je leglo glodavaca i lisica. Zatim predlaže zabranu parkiranja uz cestu u Koruški kraj crkve.

RENATA HUSINEC ponovno predlaže zatvaranje prometa u središtu grada.

IVAN LEDINSKI u ime mještana Velikog Potočeca i Širokog Brezja koji su dobili informaciju da se Igor Novosel priprema graditi farmu za nekoliko tisuća grla stoke stotinjak metara od naselja pa postavlja pitanje je li ta informacija točna, odnosno ima li investitor sve potrebne dokumente za gradnju i je li to u skladu s prostorno planskom dokumentacijom.
 
 
 

GRB

GRAD KRIŽEVCI

Ulica Ivana Zakmardija
Dijankovečkog 12
48260 Križevci
 RADNO VRIJEME GRADSKE UPRAVE
 ponedjeljak - petak
08:00 - 16:00 h
RADNO VRIJEME INFO UREDA
ponedjeljak - petak
08:00 - 16:00 h
INFO TELEFON
048 681 411

Strategija razvoja grada Križevaca 2013.-2018.

srgStrategija razvoja Grada Križevaca za razdoblje 2013.-2018. je izrađena u okviru projekta DESONE, sufinanciranog od strane Europske unije kroz program IPA Mađarska-Hrvatska. Pročitaj više...

 

 

Antikorupcijski program i strategija

WBLogofpdlU suradnji sa Institutom Svjetske banke i partnerima, u Gradskoj upravi Križevci proveden je antikorupcijski program. Pročitaj više...

Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 i 27001

9001 27001 Gradska uprava Križevci reorganizirana je i usklađena sa zahtjevima ISO norme 9001 i ISO norme 27001. Pročitaj više...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com